Hoe plaats ik een bestelling?

Gewijzigd op Fri, 15 Mar 2024 om 04:01 PM

Om een product te selecteren, klik op het item dat u wilt kopen. Dit stelt u in staat om gedetailleerde informatie te bekijken zoals beschrijvingen, prijzen en beschikbare variaties (indien van toepassing). Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u het item aan uw virtuele winkelwagentje toevoegen door op de knop 'Toevoegen aan winkelwagen' te klikken. Van daaruit kunt u doorgaan naar afrekenen of verder winkelen.

Uw winkelwagen toont alle items die u heeft toegevoegd, samen met het totaalbedrag inclusief BTW.

Nadat u uw productselecties heeft afgerond, klikt u op de knop 'Afrekenen'. Als u al een account heeft, kunt u inloggen; anders kunt u doorgaan als gast. Nadat u uw persoonlijke gegevens heeft ingevoerd, klikt u op de knop 'Nu betalen'. Dit brengt u naar de betalingsprovider om uw bestelling te voltooien.

Na bevestiging van uw bestelling kunt u de status ervan volgen door in te loggen op uw account. Daarnaast zullen we u gedurende het hele proces via e-mail op de hoogte houden.